Dien een klacht in

We streven continu naar het waarborgen van de kwaliteit van onze website en het bieden van een veilig platform voor onze klanten. Als je desondanks van mening bent dat onze website illegale content of diensten bevat, of content die anderszins de regels van creditcardmaatschappijen of andere regulerende autoriteiten schendt, nodigen wij je uit om een klacht in te dienen. Je kunt hierbij denken aan die auteursrechtelijk is beschermd, minderjarigen betrekt, aanzet tot haat, of gerelateerd is aan drugs of terrorisme. Hieronder vind je instructies over hoe een klacht in te dienen.

Stuur ons een e-mail op klachten@foxycrush.nl met alle relevante details van jouw bezorgdheid. Voeg zoveel mogelijk informatie toe om ons te helpen het probleem snel te begrijpen en te beoordelen.

Wat er vervolgens gebeurt
  • Nadat je jouw klacht hebt ingediend, ontvang je een ontvangstbevestiging van jouw klacht.
  • Binnen zeven werkdagen zal ons compliance team jouw klacht grondig onderzoeken en het probleem dat het onderwerp is van jouw klacht oplossen. Je ontvangt een melding met de resultaten van ons onderzoek en de ondernomen acties.
  • In het geval er bewijs is van illegale content, zullen we die content onmiddellijk verwijderen.
Vertrouwelijkheid

Jouw privacy en veiligheid zijn belangrijk voor ons. Alle klachten worden vertrouwelijk behandeld, en jouw informatie zal alleen worden gebruikt voor de verwerking van de klacht.

We hechten veel waarde aan het bieden van een veilige en conforme omgeving. We willen je hartelijk danken voor jouw hulp.

FoxyCrush is een chatdienst, gericht op het uitwisselen van chatberichten. FoxyCrush maakt geen gebruik van AI bots of robots. Op FoxyCrush worden fictieve profielen aangeboden. Met fictieve profielen kunnen geen fysieke afspraken worden gemaakt. Onze garanties geen verplichtingen, geen abonnement en geen spam! Alleen betaling bij gebruik: vanaf €1.00 per chatbericht. Op deze website en de door ons geleverde diensten zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyvoorwaarden van toepassing.